Muut kuumavesipesut Vantaan Painepesu Oy

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä

Kuumavesipesu on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa puhdistaa pintoja nopeasti, kustannustehokkaasti ja hellävaraisesti.

Kuumavesipesun eduista voit lukea lisää etusivultamme.

Muut palvelumme

Graffitipesut ammattitaitoisesti

Kokemus osoittaa, että graffiti kannattaa poistaa heti, kun se ilmestyy julkisivuun: mikäli graffitia ei poisteta heti, ilmestyy sen viereen hyvin todennäköisesti lisää maalauksia hyvin nopeassa tahdissa. Vantaan Painepesu Oy poistaa yli 20 vuoden kokemuksella ympäristöystävällisesti graffitit kaikilta pintamateriaaleilta (pelti, tiili, puu, betoni).

Teemme myös pinnoille graffitinestosuojauksia, jolloin mahdollinen uusi graffiti lähtee pinnalta kuumavesipesurilla ilman kemikaaleja. Suojauskäsittelyä kannattaa harkita, mikäli pintaan ilmestyy usein töhryjä, sillä se tekee niiden pesuprosessista myös nopeamman säästäen kuluja. Pesun ja suojauksen lisäksi teemme myös korjausmaalauksia.

Graffitin pesua
Julkisivun painepesua

Jätehuoneiden ja -astioiden pesut

  • Ympäristöystävälliset biohajoavat pesuaineet
  • Haluttaessa voimme käyttää hajustettuja pesuaineita (sitrus)
  • Pesemme myös esimerkiksi kierrätyshyllyt jne.
  • Viemme sovittaessa pois myös isommat roskat, kuten sohvat – ja kierrätämme ne asiaankuuluvasti

Julkisivu­pesut 20 vuoden kokemuksella

Rakennuksen julkisivu luo mielikuvan koko kiinteistöstä. Puhdas ja siisti julkisivu on merkki kiinteistön omistajan huolellisesta toiminnasta ja laadukkaasta kunnossapidosta.

Siisti julkisivu lisää käyttö- ja asumismukavuutta, estää epäpuhtauksien imeytymistä julkisivumateriaaleihin, torjuu sieni- ja sammalkasvustoa ja ehkäisee julkisivun pintojen rapautumista sekä vähentää julkisivujen korjaustarvetta. Suosittelemme säännöllistä huoltopesua, jolloin lika ei pääse pinttymään.

Teemme julkisivupesut kaikille julkisivuille, ja palvelumme on suunnattu niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöille koko pääkaupunkiseudulla. Tulemme aina paikan päälle tekemään veloituksettoman koenäytön ja annamme urakasta kirjallisen tarjouksen.

Työkoneet ja raskas kalusto

  • Kaivinkoneiden ja maansiirtokoneiden pesu paikan päällä kuumavesipesutekniikalla.
  • Maansiirtokoneiden poravaunujen pesu

Parkkihallien pesut ja ruutujen maalaukset

  • Rasvat, öljyt, pinttynyt lika, pöly ja hiekka pois nopeasti
  • Toteutus kuumavesipesulla
  • Pesun jälkeen haluttaessa myös parkkiruutumaalaus

Yhteystiedot

Vantaan Painepesu Oy

Kehäkukantie 26
01390 Vantaa

Y-tunnus

0756939-8